ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19

Pelecas Country Club Hotel

Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19

Η υγεία, ασφάλεια και ευεξία των πελατών και του προσωπικού μας αποτελούν την πρώτη μας προτεραιότητα

Η υγεία, ασφάλεια και ευεξία των πελατών και του προσωπικού μας αποτελούν την πρώτη μας προτεραιότητα για τον λόγο αυτό προσαρμόζουμε τη λειτουργία του ξενοδοχείου  λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα. Ορισμένες από τις υπηρεσίες και τις παροχές που προσφέρουμε μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Προβλέπεται υποδοχή σε υπαίθριο χώρο, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους. Τα κυριότερα μέτρα είναι:

Προσωπικό

Το προσωπικό μας εφαρμόζει πρόσθετες οδηγίες προφύλαξης και πρότυπα απολύμανσης σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, που αναπτύχθηκαν υπό την καθοδήγηση και σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχονται τόσο από τις παγκόσμιες όσο και από τις τοπικές υγειονομικές αρχές (συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ), και βασίζονται στις κυβερνητικές απαιτήσεις.

Καθαρισμός & απολύμανση

Αυξήσαμε τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων, με ιδιαίτερη έμφαση στις επιφάνειες αφής υψηλής συχνότητας και στους κοινόχρηστους χώρους. Τα μέτρα εφαρμόζονται τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους προσωπικού.

Υγιεινή χεριών & χρήση μασκών

Το σωστό και συχνό πλύσιμο των χεριών είναι ζωτικής σημασίας. Απολυμαντικά χεριών υπάρχουν διαθέσιμα σε ολόκληρο το ξενοδοχείο – υποδοχή, τουαλέτες, χώροι προσωπικού, δωμάτια.

Αυτή τη χρονιά, το χαμόγελο των ανθρώπων μας θα είναι κρυμμένο πίσω από μάσκες προσώπου και άλλα μέσα ατομικής προστασίας. Θα σας υποδεχθούμε από απόσταση και, δυστυχώς, χωρίς χειραψίες, παρά το γεγονός ότι τα χέρια θα είναι σχολαστικά καθαρά. Όλη η ομάδα είναι εκπαιδευμένη στα νέα πρωτόκολλα λειτουργίας και θα λαμβάνει όλες τις προφυλάξεις ώστε να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον στους επισκέπτες μας. Διατίθενται μάσκες και γάντια, αν τα χρειαστείτε.

Φυσική αποστασιοποίηση

Οι πελάτες θα πρέπει τηρούν απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ τους. Όλοι οι χώροι έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να εξασφαλίζεται η δυνατότητα τήρησης των κατάλληλων αποστάσεων. Οι υπάλληλοί μας θα στέκονται σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου από τους πελάτες και άλλους υπαλλήλους, όπου αυτό είναι δυνατό.

Υπηρεσίες & άλλες παροχές

Η ώρα check-in έχει μετατεθεί για τις 15:00 και η ώρα check-out για τις 11:00, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για καθαρισμό και απολύμανση του δωματίου.

H υπηρεσία καθαριότητας και housekeeping θα είναι διαθέσιμη. Το προσωπικό μας θα εισέρχεται στο δωμάτιό σας το ελάχιστο δυνατόν. Επομένως, κατά την άφιξή σας, μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε υπηρεσία καθαρισμού κάθε δεύτερη ή τρίτη ημέρα ή καθόλου. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, μόλις μας το ζητήσετε, θα σας παραδώσουμε καθαρά λευκά είδη στο δωμάτιο.

Ορισμένα μη απαραίτητα αντικείμενα του δωματίου, όπως διακοσμητικά υφάσματα, μαξιλάρια και επιπλέον κουβέρτες, θα αφαιρεθούν.

Εστίαση

Όλες οι παραγγελίες της υπηρεσίας δωματίου και τα αιτήματα των πελατών, θα παραδίδονται στην πόρτα του δωματίου. Το πρωινό δεν θα σερβίρεται πλέον στον εσωτερικό χώρο του αρχοντικού, αλλά σε εξωτερικό χώρo.

Πληρωμές: Σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου θα υπάρχει δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών.

Πισίνα: Η πισίνα μας θα λειτουργεί κανονικά, με μέτρα φυσικής αποστασιοποίησης και πρωτόκολλα απολύμανσης.

Ύποπτα κρούσματα Covid-19

Το ξενοδοχείο διαθέτει σχέδιο αντιμετώπισης, το οποίο συνάδει με τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Τουρισμού, για τη διαχείριση τυχόν πιθανών ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε πελάτες ή μέλη του προσωπικού, και συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές και το νοσοκομείο για τον έλεγχο, την απομόνωση και τη μεταφορά πιθανών κρουσμάτων.

Σε περίπτωση συμπτωμάτων: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε τη ρεσεψιόν και παραμείνετε στο δωμάτιό σας. Ένας γιατρός θα κληθεί να αξιολογήσει το περιστατικό.

Μετά την αναχώρηση, οι πελάτες θα πρέπει να ενημερώσουν αμέσως το ξενοδοχείο αν εμφανίσουν συμπτώματα που σχετίζονται με την COVID-19 ή αν βρεθούν θετικοί σε έλεγχο COVID-19 εντός 14 ημερών από την αναχώρησή τους.

Κρατάμε αρχείο με τα στοιχεία των επισκεπτών που θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο (όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης, ημέρα αναχώρησης, αριθμός τηλεφώνου, e-mail, διεύθυνση) για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας.

Υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να είστε ασφαλείς και υγιείς και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, ακόμα και κάτω από αυτές τις πολύ διαφορετικές συνθήκες. Όσο είμαστε όλοι υγιείς, μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα, το νησί και τη φύση.

Καλέστε μας ή στείλτε μας email για τυχόν ερωτήσεις ή για να λάβετε επικαιροποιημένες πληροφορίες.

Explore Pelecas Country Club

Με αμέτρητες γωνιές για χαλάρωση, το Pelecas Country Club προσφέρει ένα ταξίδι σε μια άλλη εποχή ...

Πισίνα & Κήποι

Κήποι γεμάτοι αρώματα, χρώματα και αναμνήσεις, δημιουργημένοι εδώ και χρόνια, απλώνονται γύρω από κάθε κτίριο, το γήπεδο του τένις, την πισίνα και το μπαρ.

Εκδηλώσεις

Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε στην Κέρκυρα, το Country Club αποτελεί ιδανικό μέρος για τη γαμήλια δεξίωση, αλλά και για τη διαμονή του ζευγαριού και των καλεσμένων σας.

Υπηρεσίες

Το Pelecas Country Club προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και ανέσεις με σκοπό την καλύτερη διαμονή σας.

Εμπειρίες