Τοποθεσία

Pelecas Country Club Hotel

Περισσότερα

Τοποθεσία

Το κτήμα βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από το χωριό του Πέλεκα.

Τοποθεσία

Δείτε πληροφορίες για την τοποθεσία του Pelecas County Club

Το κτήμα βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από το χωριό του Πέλεκα, ένα τυπικό κερκυραϊκό χωριό με ασβεστωμένα δρομάκια και κρυμμένες αυλές, που απλώνεται στις πλαγιές ενός λόφου. Στην κορυφή του επισκεφτείτε το «παρατηρητήριο του Κάιζερ», όπου ο Κάιζερ Γουλιέλμος ΙΙ απολάμβανε την εκπληκτικότερη θέα του νησιού. Η δύση του ήλιου είναι μοναδική.

Κοντά στο κτήμα, σε απόσταση από τρία έως πέντε χιλιόμετρα, θα βρείτε τις πιο γνωστές αμμώδεις παραλίες του νησιού. Η πιο κοντινή (τρία χιλιόμετρα) είναι η παραλία του Κοντογιαλού, προικισμένη με την μπλε σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με γήπεδο για beach volley και water sports. Ακολουθεί η οργανωμένη παραλία της Γλυφάδας, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ένα δροσιστικό κοκτέιλ στα beach bar κατά την δύση του ήλιου.

Η Μυρτιώτισα είναι παραλία γυμνιστών. Ο Λόρενς Ντάρελ, στο βιβλίο του Prospero’s Cell (Η σπηλιά του Πρόσπερου), γράφει ότι η Μυρτιώτισσα είναι «πιθανώς η ομορφότερη παραλία στον κόσμο». Πιο πέρα βρίσκονται οι Έρμονες και η Παλαιοκαστρίτσα.

Explore Pelecas Country Club

Με αμέτρητες γωνιές για χαλάρωση, το Pelecas Country Club προσφέρει ένα ταξίδι σε μια άλλη εποχή ...

Πισίνα & Κήποι

Κήποι γεμάτοι αρώματα, χρώματα και αναμνήσεις, δημιουργημένοι εδώ και χρόνια, απλώνονται γύρω από κάθε κτίριο, το γήπεδο του τένις, την πισίνα και το μπαρ.

Εκδηλώσεις

Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε στην Κέρκυρα, το Country Club αποτελεί ιδανικό μέρος για τη γαμήλια δεξίωση, αλλά και για τη διαμονή του ζευγαριού και των καλεσμένων σας.

Υπηρεσίες

Το Pelecas Country Club προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και ανέσεις με σκοπό την καλύτερη διαμονή σας.

Εμπειρίες