Πισίνα & Κήποι

Pelecas Country Club Hotel

Περισσότερα

Πισίνα & Κήποι

Κήποι γεμάτοι αρώματα, χρώματα και αναμνήσεις, δημιουργημένοι εδώ και χρόνια, απλώνονται γύρω από κάθε κτίριο, το γήπεδο του τένις, την πισίνα και το μπαρ.

Πισίνα & Κήποι

Η φύση του κερκυραϊκού τοπίου γεμάτη με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου

Κήποι γεμάτοι αρώματα, χρώματα και αναμνήσεις, δημιουργημένοι εδώ και χρόνια από τον (γεωπόνο στο επάγγελμα) παππού Πέτρο, απλώνονται γύρω από κάθε κτίριο, το γήπεδο του τένις, την πισίνα και το μπαρ. Η φύση του κερκυραϊκού τοπίου γεμάτη με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, τα κυπαρίσσια, τα οπωροφόρα δέντρα, την κληματαριά, τον ελαιώνα, την κουκουναριά στο ψηλότερο σημείο του λόφου, όλα αυτά σε ταξιδεύουν στην ηρεμία της φύσης.

Περπατώντας μέσα στο κτήμα δίπλα στο Αρχοντικό, μπορείτε να χαζέψετε τις κερκυραϊκές φράουλες, μια ντόπια ποικιλία με εκπληκτική γεύση και άρωμα, τις Κάσσιες, που είναι μικρά λαχταριστά κερκυραϊκά κορόμηλα, και τα ξινονέραντζα, που όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή τα μαζεύουμε και φτιάχνουμε τις μαρμελάδες μας.

Μπροστά από το «Larione» απλώνεται το λιβάδι του κτήματος απ’ όπου κάθε χρόνο μαζεύουμε το σανό για τα άλογα. Το απίστευτο τοπίο με τις φρεσκοφτιαγμένες μπάλες σανού διάσπαρτες στο λιβάδι είναι μια από τις ωραιότερες εικόνες που θα αντικρίσετε αν επισκεφτείτε το κτήμα στα μέσα Μαΐου. Στο βάθος βρίσκονται και οι στάβλοι με το paddock του Πάρη και του Tango, όπου μπορείτε να τους χαζέψετε την ώρα της απογευματινής τους βόλτας.

Πίσω από το Λουτρουβιό θα βρείτε τα αγριοκέρασα και τον λαχανόκηπό μας, με πατάτες, ντοματίνια, αγγουράκια, πιπεριές, καρπούζια κ.λπ.

Για όποιον θέλει να απολαύσει τα αρωματικά μας βότανα (μέντα, λεβάντα, θυμάρι, ρίγανη) μια περιήγηση στο κτήμα είναι αρκετή για να τα ανακαλύψει.

Explore Pelecas Country Club

Με αμέτρητες γωνιές για χαλάρωση, το Pelecas Country Club προσφέρει ένα ταξίδι σε μια άλλη εποχή ...

Πισίνα & Κήποι

Κήποι γεμάτοι αρώματα, χρώματα και αναμνήσεις, δημιουργημένοι εδώ και χρόνια, απλώνονται γύρω από κάθε κτίριο, το γήπεδο του τένις, την πισίνα και το μπαρ.

Εκδηλώσεις

Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε στην Κέρκυρα, το Country Club αποτελεί ιδανικό μέρος για τη γαμήλια δεξίωση, αλλά και για τη διαμονή του ζευγαριού και των καλεσμένων σας.

Υπηρεσίες

Το Pelecas Country Club προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και ανέσεις με σκοπό την καλύτερη διαμονή σας.

Εμπειρίες