Λουτρουβιό

Pelecas Country Club Hotel

Περισσότερα

Λουτρουβιό

"Corfu is nearest approach to home for me" - Gerald Durrel, My family and Other animals

Λουτρουβιό

Tο ελαιοτριβείο του κτήματος

Εδώ στεγαζόταν το ελαιοτριβείο του κτήματος, το οποίο έχει μεταφερθεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο και το κτίριο έχει ανακατασκευασθεί και αποτελεί έναν από τους χώρους φιλοξενίας.

Αποτελείται από τη «Frantoio» Suite , τη «Liturvio» Suite, το «La Raccolta» Superior δωμάτιο, το «Lianolia» Superior δωμάτιο και από το «Il Carro» Twin δωμάτιο .

Τα ονόματα είναι εμπνευσμένα από τις αγροτικές εργασίες, τα προϊόντα του κτήματος και τη χρήση που είχαν ορισμένοι από τους χώρους.

Όλα τα δωμάτια διαφέρουν μεταξύ τους και είναι διακοσμημένα με έπιπλα εποχής της οικογένειας. Διαθέτουν βεράντα, εκτός από τo «Lianolia» και το «La Raccolta» που διαθέτουν έναν απομονωμένο κήπο, όπου μπορείτε να απολαύσετε την αρμονία της φύσης παρέα με ένα ποτήρι ωραίο κρασί στο μεγάλο μαρμάρινο τραπέζι.

Explore Pelecas Country Club

Με αμέτρητες γωνιές για χαλάρωση, το Pelecas Country Club προσφέρει ένα ταξίδι σε μια άλλη εποχή ...

Πισίνα & Κήποι

Κήποι γεμάτοι αρώματα, χρώματα και αναμνήσεις, δημιουργημένοι εδώ και χρόνια, απλώνονται γύρω από κάθε κτίριο, το γήπεδο του τένις, την πισίνα και το μπαρ.

Εκδηλώσεις

Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε στην Κέρκυρα, το Country Club αποτελεί ιδανικό μέρος για τη γαμήλια δεξίωση, αλλά και για τη διαμονή του ζευγαριού και των καλεσμένων σας.

Υπηρεσίες

Το Pelecas Country Club προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και ανέσεις με σκοπό την καλύτερη διαμονή σας.

Εμπειρίες